Vpn gratis

VPN Verbinding

Als je kijkt naar de moderne tijd van het gebruik van internet zie je vaak het woord vpn voorbij komen, dit is in de loop ter tijd een erg bekend woord geworden en ook erg populair. Vpn is een app die er voor zorgt dat je niet te traceren bent als je online actief bent, je kan bijvoorbeeld je locatie instellen op een ander land zodat het internet denkt dat je daar vandaan komt maar in werkelijkheid ben je ergens anders op dat moment. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in vpn dan kan je kijken voor  vpn gratis. Bij een gratis versie van vpn zijn de functies natuurlijk minder goed dan een betaalde versie en ook minder vertrouwelijk maar toch zijn er als je goed zoekt een paar goede gratis apps voor vpn.

Gratis VPN

Verschil

Het grote verschil tussen een gratis versie en een betaalde versie is toch wel dat bij de betaalde versie je beter beveiligd bent, de app beter werkt en je niet bang hoeft te zijn dat het niet lukt met je locatie veranderen, bij de gratis versie is dit allemaal wat minder, daarom is het ook aan te raden om geen gratis vpn account te hebben , dit omdat vpn betaald gewoon een erg goede werkingsfunctie heeft en het zonde zou zijn als je op een of andere manier alsnog niet privé over het internet kan

Wat voor app

Omdat vpn zo ongelooflijk populair is geworden in de afgelopen jaren is het zo dat er enorm veel verschillende vpn apps op de markt zijn gekomen. Het lastige hiervan is dat de consument die wilt beginnen met een vpn account vaak niet meer weet wat goed is en wat niet, door middel van research kan je hier wel achter komen.