Tip voor een lekkere en goede e liquid

damphuis

Ben je op zoek naar een goede en lekkere e liquid? Dan ben je in de webshop van Damphuis aan het juiste adres. In deze webshop is namelijk een super groot aanbod aan e liquids te vinden waardoor je altijd een smaakje zult vinden die bij jou past. 

De voordelen van Damphuis 

E-liquids zijn de vloeistoffen die je nodig hebt voor het navullen van een e sigaret. De e-liquids zijn geschikt voor alle e-sigaretten die over een navulbare atomizer of clearomizer beschikken. De Bestanddelen van de e liquid zijn VG en PG. De VG is bepalend voor de damp hoeveelheid en de PG voor de kick in de keel die je ervaart. De juiste verhouding tussen deze twee is daarom ook erg bepalend voor de damp ervaring. Alle e liquids van Damphuis voldoen aan de gestelde TPD2 eisen en wetgeving. Naast de kern bestanddelen PG en Vg kan er ook de verslavende stof nicotine aan toegevoegd zijn.  De e-liquids zijn verkrijgbaar met 0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg nicotine sterkte.

e-liquid damphuis

Een zeer groot assortiment 

Damphuis biedt een super groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze zult hebben tussen veel verschillende producten. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de e liquid te vinden die het beste aansluit bij jouw persoonlijke doelstellingen. Het is bij Damphuis daarom ook mogelijk om deskundig advies te verkrijgen van een van de experts van het bedrijf. Als je telefonisch contact opneemt zult je door een van de experts worden geholpen bij het maken van de juiste keuze.