Laat je relaties en medewerkers kiezen

Kerstpakket

Heb je er als bedrijf ook problemen mee, dat je zoveel personeelsleden hebt dat je onmogelijk met een soort kerstpakket iedereen tevreden kan stellen? Met een eigen keuze pakket, kunnen de medewerkers zelf kiezen wat zij in het pakket willen hebben. Dit kan echt van alles zijn, van een leuke belevenis tot een pakket met drank of lekker eten. Voordeel is tevens dat je als werkgever zelf bepaald hoeveel het pakket mag kosten, je kunt namelijk kiezen uit 16 soorten prijzen. 

Kerstpakket

Drankje op zijn tijd

Een lekker drankje voor de gezelligheid is niets mis mee, veel mensen vinden het leuk en lekker om een drankpakket te krijgen met de feestdagen. Natuurlijk kun je ook een combinatie maken met een kerstpakket, zodat je de medewerkers het complete plaatje geeft. Na een lekkere maaltijd genuttigd te hebben, kun je met zijn allen ook een drankje drinken. Kies een leuk bedrag en stel er een leuk pakket van samen, om je medewerkers in hun vrije tijd te laten genieten van een lekker drankje.

Altijd A merken in je pakket

Wat voor kerstpakket je ook kiest, met een pakket van kerstpakkettenexpress.nl heb je altjd de beste producten in het pakket zitten. Of je nu een voordelig pakket koopt voor je medewerkers of het duurste binnen het assortiment, je krijgt in elk pakket A merken. Op deze manier profiteren je relaties en medewerkers van de beste producten met de beste kwaliteit en de beste smaken, de feestdagen worden met de kerstpakketten van kerstpakkettenexpress.nl nog feestelijker.