Fabius MBO opleidingen voor drukke mensen

Wil je een diploma halen, maar denk je dat je het eigenlijk te druk hebt voor een studie? Kijk dan eens naar Fabius MBO opleidingen. Hier kun je verschillende opleidingen volgen die te maken hebben met de kantoorpraktijk. De opleidingen hebben maar één lesdag per week en dan volg je maar 2,5 of 3 uur les. Daarom heb je daarnaast nog voldoende tijd voor andere dingen. Bijvoorbeeld een baan, kinderen, familie, vrienden of het starten van een eigen bedrijf. Naast je halve lesdag zul je wel tijd moeten vinden om huiswerk te maken, maar dit vraagt niet de hele week van je.

Persoonlijke aandacht

Door de klassikale lessen die je eens per week volgt bij Fabius MBO opleidingen, zorg je ook dat je bij blijft met het studeerwerk. Bij Fabius MBO opleidingen wordt in de klassen voldoende persoonlijke aandacht aan je besteed, zodat je je ook echt ontwikkelt op het gebied waar je voor studeert. Fabius MBO opleidingen biedt zowel cursussen van 8 weken als opleidingen van een heel jaar aan. Meestal starten deze langere opleidingen met een opleiding tot administratief medewerker. Daarna volg je nog een meer gerichte opleiding, waardoor je uiteindelijk ook twee diploma’s behaalt.

Sneller met re-integratie

Fabius MBO opleidingen zijn er dus voor iedereen, in allerlei richtingen en in verschillende duren. Als je toch liever vaker in de klas zit in de week, kun je ook kijken naar de re-integratie opleidingen. Dit zijn dezelfde opleidingen, maar die worden in de helft van de tijd gegeven doordat je twee dagdelen per week les volgt. Je kunt hiervoor op minder locaties terecht. Voor alle leslocaties en opleidingen kijk je op de site van Fabius MBO opleidingen.