De voordelen van een Perfecthomeshop topdekmatras

topdekmatras

Er zijn veel namen voor het topdekmatras: topper, matrastopper, topdekmatras en nog veel meer. Toch bestaat de kans dat je voor het eerst hoort over dit matras. Het is namelijk pas langzaam aan de wereld aan het veroveren. Het Perfecthomeshop topdekmatras is een van de meest verkochte producten de afgelopen jaren.

topdekmatras

De populariteit van het topdekmatras

Vroeger had je alleen een matras en bedframe. Nog steeds slapen veel mensen alleen op een frame en matras en daar is in principe niets mis mee, maar je kunt je leven nog iets comfortabeler maken door een topdekmatras er bovenop te leggen. Dit extra dunne matras dat je bovenop je bestaande matras legt, is meestal niet meer dan 5 centimeter dik. Het is echter genoeg om je comfort drastisch te bevorderen. Dat komt doordat het een oud matras nieuw leven in kan blazen. Vooral als je al jaren in een kuil ligt dan is dit matras helemaal perfect. 

Maak van twee bedden één bed

Het topmatras wordt ook veel gebruikt om de kloof tussen 2 bedden te dichten. Vaak heb je bij een extra groot tweepersoonsbed in feite twee kleinere bedden die je tegen elkaar aan schuift. Dat is de eerste periode prima ,maar na verloop van tijd wordt die kloof steeds groter. Dit kun je dichten met een goede matrastopper. Het is dan namelijk alsof je op 1 groot bed ligt en dat ligt eigenlijk veel lekkerder.