Carrière als Finance Interimmer

Interim Finance

Met de goede economie van nu is er veel werkgelegenheid. Tegelijkertijd is er ook een tekort aan werknemers. Om deze reden zijn er steeds meer ZZPers en interimmers in dienst. In het gebied van finance recruitment is dit dan ook niet anders. Maar wat houdt een carrière als finance interimmer precies in?

Finance Interimmer

Als interim finance werk je niet voor één bedrijf maar werk je aan verschillende projecten voor meerdere bedrijven. Dit maakt het werk ook een uitdaging omdat je vaak projecten door elkaar heen hebt lopen. Ook zal elke klant andere eisen hebben, wat het belangrijk maakt dat je jouw zaakjes op orde hebt. Het leuke is dat dit het werk heel divers maakt en dus nooit saai en eenzijdig wordt. Dit kan ervoor zorgen dat je langer plezier blijft houden in jouw werk!

Vereisten voor interim finance

Het klinkt natuurlijk heel leuk, zulk uitdagend en flexibel werk. Toch zijn er wel vereisten die vrij belangrijk zijn wanneer je carrière wilt maken als interim finance. Zo is het bijvoorbeeld essentieel dat je hooggekwalificeerd bent. Door de regelgeving en de steeds hogere vereisten binnen finance, wordt kennis steeds belangrijker. Ook het feit dat er een tekort is aan hoogopgeleide mensen, maakt dat er wordt verwacht van interimmers dat zij uitmuntende kennis hebben van de industrie.

Wil je meer weten over een carrière als interim finance? Kijk dan eens bij Staan. Zij zijn gespecialiseerd in de finance recruitment en hebben een focus op interim functies. Een ideale plek dus om meer informatie te werven!