Ben jij toe aan een nieuwe Moleskine agenda?

Zo af en toe kom je opeens een item tegen waarvan je denkt: dat is handig! Dit is ook zo met de agenda’s, notebooks en schetsboeken van Moleskine. Een goede agenda is een must. Je kan natuurlijk je smartphone gebruiken om jouw afspraken en planningen in bij te houden maar het is vaak toch fijner om dit in een agenda te schrijven. Het maakt de planning wat overzichtelijker. Wat ook fijn is aan een agenda is dat de andere gezinsleden kunnen zien wat er te doen is en of zij rekening moeten houden met afspraken.

Moleskine is een degelijk merk

Moleskine is een ontzettend populair merk en velen zijn echt een fan. Wie niet bekend is met dit merk denkt misschien: waarom zou ik vijftien of twintig euro neertellen voor een agenda? Het is zo dat een agenda je een goed overzicht moet geven. Als je de agenda openslaat op de maandag wil je kunnen zien wat je de rest van de week nog te doen hebt en wat er op de planning staat, zonder er veel moeite voor te moeten doen. 

Dag of week agenda

Voor de een is een weekagenda een heel goede keuze maar misschien ligt het voor jou anders en heb je liever een dagagenda. Misschien wordt je wel nerveus van al de taken en dingen die je de rest van de week ook nog moet doen en lees je liever dag bij dag wat er op de planning staat. Je kunt deze agenda trouwens aan je persoonlijke voorkeuren afstemmen want de weekagenda is er met een notitievel op de rechterzijde. Het is superhandig omdat je daar ruimte hebt voor bijvoorbeeld je “to do list”. De Moleskine agenda 2021 is echt een must have.

Handige extraatjes

Zitten je dagen toch ramvol met allerlei planningen dan kan je gewoon doorschrijven op de rechterzijde want de lijntjes schijnen door. Dat is wel heel handig. Wat heel fijn is aan een Moleskine agenda is dat er allerlei extraatjes inzitten. Je vindt er bijvoorbeeld maandplanningen, jaaroverzichten, lijsten met feestdagen (nationaal en internationaal), maten en tijdzones in. Die extraatjes maken de agenda zo fijn dat je echt niet meer zonder kan.
Wil je investeren in een persoonlijke en degelijke agenda? In een superhandige organizer dan moet je beslist een agenda kopen van Moleskine. De look is klassiek, tijdloos en strak. Ook het notitieboek A4 is prachtig en superhandig. Het is lekker groot en je kan hem gebruiken voor al jouw schrijfsels. Hou je van tekenen dan moet je beslist ook het A3 schetsboek eens bekijken. Het papier is mooi en de degelijke en stijlvolle kaft beschermt al jouw mooie schetsen en tekeningen. De kaft is tijdloos en mooi en je kan al deze genoemde items ook nog eens in leuke kleurtjes kopen.