Adventskalender bedrukken

Adventskalender

Vanaf 1 december is het weer zover, de advents periode. Deze periode wordt wereldwijd door veel mensen gevierd en een adventskalender is dan ook wereldwijd een geliefd artikel. Maar wat is de adventsperiode? In de adventsperiode tellen de christenen de dagen af naar de kerst. Dit doen ze door elke dag een luikje te openen van een adventskalender. Achter elk luikje zit een lekkernij.

Een adventskalender is een prefect relatiegeschenk voor al uw medewerkers, klanten en relaties.

Waarom, dat leggen wij u graag uit.

Adventskalender
  1. U geeft een cadeau dat gevuld is met lekkere chocolade. Wie is daar nu niet gek op. Wij werken met de beste chocolade fabrikanten. Denk aan Callebaut, Lindt, Ritter SPORT en Milka. Allemaal nummer 1 merken in de markt.
  2. De advent wordt wereldwijd gevierd, dus u kunt ook uw buitenlandse collega’s en klanten er mee verrassen.
  3. Wij kunnen de adventskalenders bedrukken met uw ontwerp, logo, bedrijfsnaam of foto’s. Een adventskalender heeft voldoende ruimte om uw naam en logo mooi te etaleren en tegelijkertijd een kerstwens of gelukkig nieuwjaar toe te voegen. Zo heeft u uw eigen adventskalender.
  4. U valt elke dag op. Gedurende 24 dagen wordt elke dag een luikje open gemaakt. Men ziet dus ook 24 dagen lang uw logo of bedrijfsnaam, dat valt pas op.
  5. U bent voor de grote menigte uit. De ,eeste bedrijven versturen half december een cadeau aan relaties, uw adventskalender ligt er al voor 1 december, dat maakt dat u opvalt en eerder bent dan de rest.
Adventskalender

Wij hebben vele verschillende vormen adventskalenders. Denk aan een A5 of A4 formaat maar ook in de vorm van een huis, vierkant, toren of truck. Er is van alles mogelijk. Houd wel rekening met 20 werkdagen productietijd, bestel ze dus op tijd. Wij hebben ontwerpsjablonen beschikbaar dus u kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar we hebben ook een aantal vaste motieven die we naar uw wensen kunnen aanpassen. Ook kunt u tegen een meerprijs een ontwerp door ons laten maken.

Kijk snel in ons assortiment en maak een keuze. Heeft u vragen of speciale wensen? Bel of mail ons, wij denken graag met u mee! Telefoon 0546-433120 en email info@relatiegeschenk4you.nl